Happy Dog Toscana visavertis pašaras suaugusiems mažo fizinio aktyvumo šunims su antiena ir lašiša



Dalintis:

Happy Dog Sensible Toscana – pagamintas Vokietijoje pagal Natural Life Concept®, šis receptas skirtas suaugusiems šunims su mažesniu energijos poreikiu. 

  • Be kviečių  – sumažina alergijų riziką, palankus virškinimui.

  • Papildytas Naujosios Zelandijos midijomis, kurios gali padėti palaikyti sąnarių sveikatą. 

  • Aromatingos Viduržemio jūros žolelės (rozmarinas, dilgėlės, ramunėlės) ir polifenoliai iš raudonų vynuogių – natūralūs antioksidantai šuns imuninei sistemai apsaugoti.

  • Du baltymų šaltiniai – antiena ir lašiša – kokybiška ir lengvai virškinama mityba.

  • Gluten‑free formulė – palanki alergiškiems šunims ir jautriam virškinimui.

Kodėl verta rinktis šį maistą?
Puikus pasirinkimas sterilizuotiems, mažai aktyviems ar linkusiems priaugti svorio šunims. Tai suteikia pilnavertę, mažai kaloringą dietą su aukštos kokybės baltymais, be kviečių, kuri palaiko normalų svorį, virškinimą ir kailio būklę.

Sudėtis: antienos baltymai 21%, kukurūzų miltai, kukrūzai, ryžių miltai, lašišų miltai 5%, hidrolizuotos kepenys, cukrinių runkelių melasa (pašalintas cukrus), paukštienos riebalai, saulėgrąžų aliejus, obuolių išspaudos 0,5%, rapsų aliejus, džiovinti kiaušiniai, natrio chloridas, mielės, kalio chloridas, jūrų dumbliai 0,15%, linų sėmenys 0,15%, Naujosios Zelandijos moliuskai 0,05%, raudonųjų vynuogių išspaudos 0,02%, šeivamedžio vaisiai, tikrieji margainiai, artišokai, kiaulpienės, dašiai, mairūnai, imbieras, rozmarinai, šalavijai, čiobreliai, beržų lapai, krapai, anyžių sėklos, bazilikai, pankolių sėklos, šeivamedžių žiedai, levandų žiedai, kalendros, ramunėlės, pelkinės vingiorykštės, saldymedžių šaknys, mielės (ekstraktas). Iš viso džiovintų žolelių 0,14%. 

Šėrimo kiekis priklauso nuo šuns svorio, amžiaus, aktyvumo lygio ir individualių poreikių. Rekomenduojama šerti pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės, visada užtikrinant, kad šuo turėtų šviežio geriamo vandens. Perėjimą prie naujo pašaro atlikite palaipsniui per 5–7 dienas.

 

Prenumeruokite naujienlaiškį